söndag 1 juli 2012

54. om glömska..

Jag tyckte det kändes lite konstigt idag när jag stack till jobbet. Konstigt för att jag var i tid och kunde ine komma på att jag hade glömt något.

Cyklade till jobbet, kom fram och insåg att min cykelhjälm redan låg på jobbet. Just det, glömde den förra veckan på vägen hem, det var därför det kändes konstigt imorse!

Efter en stund på jobbet går jag på toa och ser då att cykelhjälmen inte var dagens glömska.... Jag har ju för fanken inte tvättat mitt hår. Inte ett jätteproblem egentligen, men för mig är det här med utseende jobbigt. Jag lägger ner nästan ingen tid alls på att se fin ut, men förväntar mig stora resultat. Hm... Hur som haver, jag brukar alltid se till att håret iaf ser fräscht ut. För då känner hela jag mig lite fräschare. Idag är håret rent ut sagt äckligt och verkligen i behov av en tvätt.

Ja, ja... Jag har ju iaf kläder på mig. Rena dessutom! (eller ja, tröjan o underkläderna iaf, man kan inte få allt ;)


____________________________________________________________________________

Gör som jag, bli en Hjärnkoll-supporter och berätta hur du ska bryta tystnaden kring psykisk ohälsa - ett viktigt bidrag för ett psykiskt friskare Sverige. Gå in på http://www.hjarnkoll.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar