söndag 17 juni 2012

48. om att köra på känn

Att inte planera vardagen utan istället köra på känn ger direkt utslag på kaosmätaren i form av:
* förjädrigt matintag. Har knappt lagat mat alls under veckan som var, köpt färdig...
* 36 kr på kontot där jag var säker på att jag iaf hade 500 kr. Detta är en direkt effekt från ungefär hälften av dagens punkter...
* x antal felköp av saker som jag inte behöver, men har köpt ändå. Har tex prioriterat blomlådor istället för mat. Inte helt optimalt.
* glömska från helvetet. Mina kollegor, vänner och min familj berättar saker för mig om sommarplaner, semesterveckor, midsommarfirandeoch studenter. Om och om igen frågar jag om dessa ämnen och har ingen aning om att jag har frågat förut. Känner oftast inte igen deras svar fören i slutet av historien om resan, festen eller vad det än är. Blir generad, hasplar fram att jag nog frågat förut och känner mig dum. Alternativt blir svaret på mina frågor att det pratade vi ju om... Sårade miner och ursäkter från mig.
* tröstätande från helvetet även det. Frisk från ätstörningarna brukar jag säga, note to myself: jag ljuger. (detta är också en del i att ha 36 kr på kontot. Det kostar att äta!)
* otaliga bråk med barnet och sambon pga att jag är så irriterad och trött hela tiden att jag smäller för minsta lilla.
* sagt ja och amen till en rad saker som jag nu måste ställa in/genomlida/boka om.
* har kört en massa bil (punka på cykeln, som jag kors i taket har lämnat till verkstan, men sedan glömt att hämta). För att ta mig fram och för att lämna tillbaka felköp och köpa annat. Jag och bilar fungerar inte så bra ihop...

* ångest pga alla ovanstående punkter, men mest för att jag inte lär mig, inte förutser vad som kommer hända. Men JAG ORKAR INTE!!! Och vem ska hjälpa mig?

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där har levt med ångeest många år men lyckats bli av med den. Har en kompis med GAD, eller säkert fler än en men en som pratar om det i varje fall. Hoppas det löser sig med punkterna!

    SvaraRadera